CímlapSintérSTOP BlogIllatos úti Blog - Igy kezdődött Bemutatkozás"Mégis" • Cenzúra nélkül: I. - II. • Púder: I. - II.Állatvédelmi Törvény • Jog és gyakorlat: I. - II.Állatvédő segítő - Állatvédő módszerekKislexikonIránytű

Kapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-183-5200 -
E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Honlapunk feltöltés alatt áll! - Kérjük segíts, hogy segíthessünk!

2012. június 20., szerda

LEGYÜNK SOKAN, ÁLLÍTSUK MEG ŐKET!

Hallgassátok meg: Telefoninterjú Botka Tímeával

SintérSTOP Eger - Videó

A Vidám Mancsok Állatvédő Egyesület meghívója:

Kedves Állatvédők, Állatbarátok, Szimpatizánsaink!

2012. 06. 23.-án szombaton Egerben 10-12-ig egy demonstrációt szervezünk a Dobó térre.

Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a gyepmesteri telepen eluralkodó káosz miatt, a gyepmester agresszív viselkedésére, ami kihat úgy az állatokra, mint az állatvédőkre.
Mécsest szeretnénk gyújtani azokért az állatokért, akik a telepről rejtélyes körülmények között elvesztek, vagy a rendeletben előírt 30 nap előtt el lettek altatva.
Utána a Szépasszony völgyben csurdítanánk és főznénk, boroznánk és megbeszélnénk a további lépéseket, ami a gyepmesteri telepek felszámolására irányulna.

Kérlek Benneteket minél többen osszátok meg, és gyertek el, hisz egy célért dolgozunk. Ha egy állatvédőt fojtogathat egy gyepmester és az a munkakörében büntetlenül továbbra is dolgozhat, akkor mit művelhet egy ártatlan, védtelen, rá bízott gazdátlan kutyával, akik halálra vannak ítélve!!!!!!!!!

Álljunk ki azokért, akikért nap mint nap küzdünk, harcolunk! ŐK CSAK BENNÜNK BÍZNAK, CSAK MI TUDUNK RAJTUK SEGÍTENI!!!!!!!!! Legyünk sokan, hisz csak mi változtathatunk az agresszivitáson. Látnia kell mindenkinek, mi összefogunk, egy ügyért dolgozunk, és VÁLTOZTATÁST AKARUNK.
Gyertek abban a piros pólóban, amiben Pesten voltunk, hisz látniuk kell, mi ÖSSZETARTUNK, EGYSÉGESEN LÉPÜNK FEL ezek ellen az emberek ellen, és a cselekedeteik ellen.

Kérjük jelezzetek vissza, ki az, aki tud jönni!

Botka Tímea, Vidám Mancsok Állatvédő Egyesület, EGER,  06-30-9350-530.

-> Online csatlakozás <-

LEGYÜNK SOKAN, ÁLLÍTSUK MEG ŐKET!!!!!!!!!!!!!!! NEKÜNK KELL ERŐSNEK LENNÜNK, CSAK MI VÁLTOZTATHATUNK. MUTASSUK MEG MEGINT!!!!!!!!!! AZ ÁLLATOK EGYENLŐEK VELÜNK, NEKIK IS VANNAK JOGAIK, ÉRZŐ, SZERETNI, SZENVEDNI KÉPES ÉLŐLÉNYEK UGYANÚGY MINT MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kapcsolódó oldal, előzmények: Sintérvilág Egerben

Nincsenek megjegyzések: